Contact  eLIBERarte

Din dragoste de tango argentinian

contact eLIBERarte asociatia-locatie-tango-bucuresti
exterior-studio-tango-eliberarte-1

Contact Asociatia eLIBERarte

Contact - Asociatia eLIBERarte este organizația care a susținut si susţine o campanie intensivă de promovare a tangoului argentinian în Bucureşti şi în toată ţara.

AdresaBdul. Pache Protopopescu 43A, sector 2, Bucuresti, Romania
Telefoane:
+40721 28 44 28 - Gilbert Iscu
+40741 13 13 19 - Amalia Iscu
Emailoffice@eliberarte.ro
Social links: Facebook  Twitter  Google+

Cum ajungi la noi?

Mijloace de transport in comun – De la Piata Rosetti (Universitate) trei statii RATB catre Piata Iancului (coborâti la intersectia Bd. Pache cu Traian – la Foisor).
Metrou: 10 min de la Statia Piata Iancului.
Autoturism: Dinspre Piata Universitatii spre Piata Iancului (după 5 semafoare)

Fondatorii Asociației eLIBERarte

gilbert-iscu-asociația-eliberarte-tango-tangent-1

Gilbert Iscu

Mr. Poate Tot

Misiunea noastră, a tuturor, este să integrăm frecvențe cât mai înalte în corpul nostru uman, să îi creștem densitatea și astfel să creăm o altă realitate, de o frecvență superioară...  Și toate acestea în fiecare clipă a vieții noastre. În timp ce trăim. În timp ce muncim. În timp ce  petrecem sau interacționăm cu ceilalți. Doar așa ne vom îndeplini misiunea.

amalia-iscu-asociația-eliberarte-tango-tangent

Amalia Iscu

Mrs. Vrea Tot

Am înțeles că, fundamental avem de parcurs un drum solitar în viața asta. Desigur că sunt oameni minunați în jurul meu, suflete cu care rezonez, dar fiecare dintre ele este pe drumul său solitar. Mergem umăr lângă umăr, dar fără dependențe, fără obediență, fără manipulări.

daniel-mandita-asociația-eliberarte-tango-tangent

Daniel Măndiță

Mr. Știe Tot

Nu pot avea control asupra ce fac alţii. Aşa că nu pot convinge un om să facă, sau să nu mai facă, ceva. Nu se pune problema să îi conving pe oameni să îşi schimbe comportamentele. E vorba să îi ajut pe cei care vor, şi nu ştiu cum, să îşi schimbe comportamentele. Atunci da, sunt alături de omul respectiv, cum sunt alături, cu tot ce pot eu, de orice om care vrea să devină.

Top of page