doneaza-2-la-suta-eliberarte-tango-argentinian

Donează 2%

doneaza-2-la-suta-eliberarte-tango-argentinianDonații Asociatia eLIBERarte. Donațiile se pot face până pe data de 25 mai a anului curent pentru anul fiscal preedent.  V-ați convins că facem proiecte faine pentru voi, pentru tango și pentru dans? Vă rugăm frumos să ne sprijiniți direcționând 2% din impozitul pe veniturile voastre către asociația noastră – eliberARTE!

Denumire: ASOCIATIA ELIBERARTE

Cod de identificare fiscala: 32417210

Cont IBAN: RO70INGB0000999904026800

Ce trebuie sa faceti?

Solutia OFF LINE – Daca ajungeti la lecția gratuită ne ocupăm noi!

  1. Aflati care este administratia financiara de care apartineti! (unde primiti amenzile)
  2. Treceți pe la sală la o lecție gratuită și vă ajutăm să completați declarația 230 cu datele voastre din C.I. sau
  3. Ne ocupăm noi de expedierea formularelor prin posta catre administratia financiara.

Solutii ON LINE – Daca NU ajungeti la o lecție gratuită.  

  1. Descarcati aici, tipariti si completați declarația 230 cu datele voastre. (datele din cartea de identitate) apoi:
    1. le puteți depune online, prin serviciul Spațiul privat virtual pe pfinternet.anaf.ro sau 
    2. depuneti online, semnat electronic cu certificatul digital calificat prin portalul decl.anaf.mfinante.gov.ro sau
    3. expediati formularele prin posta (se pot depune si personal) catre administratia financiara unde aveti domiciliu fiscal si apoi dati-ne un email la asociatia.eliberarte@gmail.com confirmandu-ne trimiterea/depunerea.

INTREBARI FRECVENTE despre 2%

Cat ma costa sa directionez 2%? Nu va costa nimic. 2% nu este o donaţie şi nu implică niciun fel de cost pentru dumneavoastră : banii pe care alegeţi să îi orientaţi către un ONG ar reveni oricum statului. Altfel spus, sunt bani pe care ii platiti oricum, insa acum aveti posibilitatea de a decide catre cine se duc.

De ce sa directionez 2%? Pentru ca este modul cel mai simplu in care puteti sustine o organizatie sau o cauza in care credeti. Puteti face un gest nobil, de responsabilitate sociala, fara a cheltui nimic.

De unde pot face rost de formular? Puteti downloada Formularul 230 de aici.

De ce date am nevoie? Pe langa datele personale, aveti nevoie sa stiti numele organizatiei catre care doriti sa directionati 2% din impozitul pe venit, codul de identificare fiscala al acesteia (codul fiscal), precum si banca si contul bancar al organizatiei, in format IBAN. Toate aceste date sunt deja completate pentru dvs in formularele de pe siteul nostru.

Stiu ca directionarea a 2% este un procedeu greoi si birocratic, este adevarat?

Doar la prima vedere. Noi am incercat sa facem lucrurile mai usoare pentru dumneavoastra: formularele pe care le puteti descarca de pe siteul nostru au deja completate datele asociatiei EliberARTE; dvs nu trebuie decat sa completati cu propriile date.

Daca doriti totusi sa stiti adresa Administratiei de care apartineti prin domiciliul fiscal click aici (lista adreselor din toata tara)

Exista doua formulare; care e diferenta dintre ele si pe care trebuie sa il completez? Completati declaratia 230 daca veniturile dvs. provin exclusiv din salarii, si declaratia 200 daca ati obtinut in anul precedent si alte venituri decat salariile (de ex. chirii, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din profesii libere etc).

Ce suma trebuie sa trec in casuta „Suma – lei”? Daca nu cunoasteti suma exacta pe care o puteti directiona catre organizatia aleasa, lasati casuta libera, iar suma va fi calculata de Administratia Financiara.

doneaza doi la suta asociatia eliberarteUnde trimit formularul completat? In mod normal, formularele se depun personal sau se trimit prin posta la Administratia Financiara unde sunteti inregistrat (in functie de orasul/sectorul in care locuiti). Daca nu aveti timp sa va deplasati la Administratia Financiara, sau nu cunosteti adresa acestei institutii, noi va oferim posibilitatea sa vi le trimitem; nu trebuie decat sa le lasati la sala completate.

Ce documente mai trebuie sa trimit? Formularele 230 si 200 pot fi insotite de copii ale fiselor fiscale ale angajatului dar acest lucru NU este obligatoriu.

Pana cand pot sa depun formularul pt. cei 2% din impozit? Formularele completate se pot depune sau trimite prin posta la Administratia Financiara de care apartineti pana la data de 25 mai 2017. Daca alegeti sa le lasati la sala, va rugam s-o faceti pana marti 23 mai 2017.

De ce sa aleg Asociatia EliberARTE? Pentru ca in noi stiti ca puteti avea incredere. In 3 ani de activitate si de proiecte de succes de care au beneficiat mii de persoane, eLIBERarte si-a construit o reputatie solida de organizatie transparenta si de incredere. De-a lungul anilor, am acumulat o experienta bogata atat ca promotori ai dansului, cat si ca organizator de evenimente culturale de succes.

 

Va multumim ca ne ajutati sa-i convigem pe romani sa danseze!!!