eliberarte-team

Termeni si conditii

termini-si-conditiiTermeni si conditii

Prezentarea Serviciilor

Asociatia eLIBERarte este organizatia de tango creată pentru a promova și susține valorile reprezentate de tangoul argentinian și pentru popularizarea culturii de tango argentinian.
Valorile organizației Asociatia eLIBERarte sunt extrase direct din cultura de tango: Tangoul argentinian ca dans de societate este bazat pe (1) creativitate, (2) improvizație, (3) deschidere față de noi tendințe și (4) cultivarea tradițiilor din cultura de tango.

Utilizatorii accepta in mod expres ca, utilizand serviciile oferite prin intermediul acestei pagini web, sunt de acord sa primeasca informari utile legate de servicii.

Informatii despre inregistrarea pe site

Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre Asociatia eLIBERarte este necesar inregistrarea dvs pe acest site.

La inregistrare, Site-ul poate solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de e-mail, nume si prenume, date despre dvs. sau despre companie.

Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai dupa confirmarea platii

Pentru a folosi serviciile oferite de catre Asociatia eLIBERarte, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare. Responsabilii de proiect isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens..

Ulterior inregistrarii, accesul la cont se realizeaza prin introducerea unui utilizator si parola. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui numele de utilizator sau parola. Reprezentatii Asociatia eLIBERarte nu va vor cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa dati clic pe butonul “Iesire” din contul dvs. sau alte servicii online oferite de Tangotangent, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. Tangotangent nu va fi raspunzator pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Asociatia eLIBERarte. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.

La optiunea dvs., ne furnizati unele date personale ale dvs. pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.tangotangent.ro

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Asociatia eLIBERarte si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerilor contractuali ai operatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de catre Asociatia eLIBERarte.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa office@tangotangent.ro.

Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.