Lectia gratuita de tango

lectia gratuita de tango in aprilieAsociația eLIBERarte vă invită joi, 20 aprilie, ora 19.30 la Lectia gratuita de tango din luna aprilie.

Locația este ultracentrală, la Club The Hub (sub Rio Club), Str. Bărăției nr. 31, în spatele Magazinului Cocor de la Piata Unirii.

La lecție participă oameni ca tine, care n-au mai dansat si care vor să vadă cum e tangoul argentinian. Ne intalnim, ne cunoastem, iti povestim despre istoria tangoului, despre muzica de tango. E posibil, dar nu obligatoriu sa facem si cativa pasi, singuri sau impreuna cu un partener pe care-l gasesti la lecție, dornic sa invete ca si tine.

La lectii puteti veni chiar si in tinuta de la job (haine si pantofi), atat timp cat aceasta e comoda si sunteti confortabili.

Dintre motivele pentru care adulții nostri aleg tangoul argentinian amintim: invață să danseze, socializează, se distrează, își fac noi prieteni, fac miscare etc.

Locurile sunt limitate!

Înscrie-te aici si rezervă-ți locurile din timp. Completează toate câmpurile de mai jos si apasă butonul Submit (trimite).

După ce te-ai înscris te vom contacta prin email și-ți vom da și alte detalii inclusiv despre cum ajungi, harta etc.

Informații suplimentare poti obține la tel: 0721  28 44 28