Lectie de prezentare – tango argentinian

love is in the art lectie prezentare tango argentinian
Asociatia ELIBERarte si TangoTangent au plăcerea să vă invite vineri, 20 octombrie 2017 la o LECTIE de PREZENTARE – Tango Argentinian (ora 20.00) in cadrul Festivalului “Love is in the ART” organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.
 
De la 20.00 la 21.00, la lecția de prezentare sunteti invitați toti cei care n-ati mai dansat tango niciodata si vreti să aflati/incercati mai multe despre acest dans. Vom face o lectie introductivă, exercitii simple individual si impreună, vom asculta muzică si vom face câțiva pasi.
 
De la 21.00 la 23.00 (posibil 23.30) vă invităm să participați la serata de tango argentinian (milonga) unde îi veți putea admira pe colegii voștri mai experimentati care dansează deja.
 
Locatia: Sala Teatrelli, Piata Alex. Lahovari nr. 7 (Piața Romană)  Intrarea este LIBERĂ! Rezervă-ti loc aici: https://goo.gl/DZdn18
 
“Love is in the Art” este un eveniment unic în peisajul cultural bucureștean, aducând în fața publicului cele mai bune produse din dans, teatru, muzică, fotografie şi film, care îşi propun să celebreze iubirea în diversele ei forme.